Inspiriert vom Rote Beete Salat aus Österreich, habe ich mich an die jungen rote Beete erinnert und sie neu kombiniert. Spargel trifft rote Beete und Schnittlauch. Es ist köstlich.
Zubereitung:
Spargel schälen und im Wasserdampf garen.
Rote Beete im Backofen garen, wie hier beschrieben.
Aus Olivenöl und Weißweinessig eine Vinaigrette zaubern, mit Salz und Pfeffer abschmecken.
Schnittlauchröhrchen über Spargel und Rote Beete verteilen.
Guten Appetit!
Weitere Rezepte mit Roten Beeten: Rote Beete Gnocchi
rote Beete Ziegenkäse Bruschetta
Salat mit jungen rote Beete Blättern und Anchovis
Inswpired by a beetroot salad from Austria I decided to try a new recipe with asparagus.
Preparation
Peel and cook asparagus over boiling water, bake beetroots as done here. Peel and mince beetroot, create a vinaigrette using olive oil and white vinegar. Arrange asparagus and beetroot seperately avoiding reddening of the asparagus. Create a link between the two using chives and enjoy a new taste.
More beetroot recipes: beetroot gnocchi
beetroot goat cheese bruschetta
Salad of young beetroot leaves and anchovis
2007/06/05
Rote Beete trifft Spargel * Red beeds meet asparagus
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
1 Kommentar:
What a pretty salad! The white asparagus looks perfect with it!
I keep forgetting to buy beetroot when I see it. I love it like this with a vinaigrette.
Kommentar veröffentlichen