2007/02/01

Mangold Ratatouille




  • Ein schnelles vegetarisches Mittagessen unter der Woche. (2 Personen)
    1 kleiner Mangold, 3 Tomaten, 2 Schalotten, 1 Scheibe Ingwer, Gemüsebrühe.
    Die Strünke klein schneiden und in Rapsöl anbraten bis sie zart bräunen, Schalotten und Ingwer in dünnen Scheiben hinzufügen und in der Pfanne garziehen lassen. Die geschälten, entkernten und gewürfelten Tomaten hinzufügen und das in breite Streifen geschnittene Mangoldgrün untermischen. Bei leichter Hitze unter Zufügen von einem Viertel Liter Gemüsebrühe garziehen lassen.
    Dazu Linguine, aber es schmeckt auch ohne Kohlenhydrate und Fleisch vorzüglich.
  • A quick vegetarian dish for working days. (2 persons)
    1 little Mangold, 3 tomatoes, 2 eschalots, and 1 slice of ginger, vegetarian brouth.

    Cut the white parts of the mangolds leaves into slices and lightly roast them in rape oil till they turn light brown. Remove pan from the heat and add eschalots and ginger in thin slices to take the warmth. After a while tomatoes, peeled, deseeded and cut into slices are added and all be again on little heat. Slices of mangold green are added, and all is mixed. Add 1/4 l of vegetable brouth keep it on little heat for a some minutes, depending on the smoothness of each vegetable.
    To be served with Linguine, but it also tastes very delicious without any other companion.

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