Host of this weeks weekend herb blogging # 78 is Haalo of Cook almost anything.. at least once in Melbourne Australia.
Ein paar vergrillte Paprika gaben die Idee, ein Pesto zu kreieren.
Zutaten:
3-4 rote Paprika
25 g Pinienkerne
3 Knoblauchzehen
1/2 Zitrone
Olivenöl
Zubereitung:
Die Paprika häuten, entkernen und in Scheiben schneiden. Mit Pinienkernen in einen Mixer geben, geschälte Knoblauchzehen zufügen und alles durchmixen. Nach und nach den Saft einer halben Zitrone und Olivenöl zufügen, bis eine geschmeidige Masse entsteht. In ein Glas füllen und mit Olivenöl abdecken. Jetzt hält es etwa ein Jahr.
Pesto of red peppers
Some overgrilled peppers gave the idea to create a pesto.
Ingredients:
3-4 red peppers
25 g pine seeds
3 cloves of garlic
1/2 lemon
Olive oil
Preparation:
Peel pepper and get rid of its seeds, cut into slices. Give all in a cutter, add pine seeds and peeled garlic, mix it. By and by add lemon juice and olive oil till it becomes a solid mixture. Fill into a glass and top with olive oil to make it last for maybe a year.
Da es so gut duftete, habe ich nach einem Morgen im Garten eine Sauce gezaubert.
4-6 Personen
Zutaten:
Pesto
6 Oliven
3-4 Scheiben geräucherter Schinken
Creme Fraiche
Spaghettini
Zubereitung:
Spaghettini in Salzwasser kochen. In einer Pfanne den Pesto mit der Creme Fraiche und Wasser zu einer glatten Masse verarbeiten. Die in Scheiben geschnittenen Oliven und den in Streifen geschnittenen Schinken dazugeben. Alles erwärmen aber nicht kochen. Wenn die Spaghettini bissfest sind, werden sie unter die Sauce gemischt. Sofort servieren.
Guten Appetit!
Because of the odeur I couldn´t resist to create a sauce for spaghettini after a morning of struggling against all these unbidden guests in my garden.
Serves 4-6 persons
Ingredients:
Pesto
6 Olives
3 slices of bacon, meagre
Creme fraiche
Spaghettini
Preparation:
Cook spaghettinis as recommended. Give pesto, creme fraiche in a pan and heat it. Add water to get a smooth paste. Add slices olives and strips of bacon, don´t add too much heat. When the spaghettinis are ready, add them and serve immediately.
Enjoy!
5 Kommentare:
Bloggst du nur noch für das WHB?
I love red pepper sauces. I never thought to make a pesto - sounds wonderful!
@ ulrike
manchmal ist Zeit der Grenzfaktor.
@ Katie
you surely will like the taste!!
This sounds like a very tasty sauce. It's wonderful just how many ingredients lend themselves to be ground into pesto. Thx for the recent links. I expect to return the kindness as soon as possible.
Sounds like a great idea for pesto.
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