Sauerkirschteilchen
Moongsprossengericht
gedünstete Hähnchenbrust
weißer Bohnensalat
Grüne Nudeln mit Petersilie
Korianderspiralen
Spargelreissuppe
Crosnes chinesische Artischoken
Quinoa Bulgur Gericht
Spargel Koriander Relish
Thymianbrot
Jicama Birnen Salat
Zitronen Rosen Geranien Creme
libyscher Thunfisch
würzige Schokoladensauce
Limonenbutter
Nussbällchen
Orangenmarmelade mit Lorbeer und Chillies
Hühnchenpikkata
2 Kommentare:
Hi Helene, thanks a lot for dropping by with your valuable comments. I was happy to see the WHB here in your blog and had little difficulty because of the language. but thats ok. which language is it? just curious to know.
cheers
sharmi
Hi Sharmi,
it´s German, and I just have a list of whb recipes to make sure I don´t lose them.
Kommentar veröffentlichen